BAŞKAN KAPLAN´DAN MİTİNGE DAVET

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "10 Ağustos Pazar günü halk ilk defa bir Cumhurbaşkanını kendisi seçecek. Ülkemizde büyük bayramın yaşanmasına sayılı günler var. AK Parti ilçe teşkilatımız tarafından ciddi bir çalışma yürütülüyor. Cumhurbaşkanı Adayımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili projeler tanıtılıyor, broşürler dağıtılıyor. Hemşehrilerimiz yoğun bir ilgi gösteriyorlar. Çalışmalarımıza katılan, gayret sarfeden Recep Tayyip Erdoğan gönüllüsü arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Hemşehrilerimizi 8 Ağustos Cuma günü Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük Ankara mitingine davet ediyorum. Miting, Etlik Antares Avm önünde gerçekleştirilecek.Bu mitinge ilçe teşkilatımız ve Belediyemiz tarafından da otobüsler  kaldıracak.

İnşallah Pazar günü Türkiye için hayırlı bir sonuç tecelli edecek ve Başbakanımız, Büyük Usta, cumhurbaşkanı seçilecek" dedi.