KARS´A YAPILACAK OSMANLI MİMARI SOKAĞI´NA BEYPAZARI MODELİ

Kars'ta uygulama alanı olarak seçilen Osmanlı Mimari sokağı oluşumlarına zemin hazırlamak için, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın turizm seferberliği çalışmalarından esinlenerek Beypazarı'na gelen kalkınma ajansı yetkilileri ilçede incelemelerde bulundular.

Beypazarı Belediyesi ekipleri ile Hıdırlık Tepesi, Demirciler Çarşısı,  Alaaddin Sokak ve İnözü Vadisi'nde incelemelerde bulunan Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mehmet Özdoğan ve diğer yetkililer vatandaşlar ve esnaflarla yaptıkları görüşmelerde edinilen bilgiler ve yapılan çalışmalar sonrası ilçemizden ayrıldılar.

Serhat Kalkınma Ajansı yetkilileri ilçemiz gençliğini de bu yıl gerçekleştirilecek Sarıkamış Şehitleri Anma Etkinlikleri'ne davet ettiler.