BEYPAZARI TURİZMCİLERİ İNÖZÜ VADİSİNDE BULUŞTU

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan adına Başkan Yardımcısı Veysel Çanak, Beypazarı Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Harun Demir, Beypazarı Turizm Derneği Başkanı Muammer Daşdelen, Beypazarı'nda turizm alanında faaliyet gösteren işletmeciler ve yerel basın temsilcilerinin katıldığı toplantı İnözü Vadisi Dostlar Tesislerinde yapıldı.

Toplantıda Beypazarı turizminde olması gereken, yapılması elzem olan konular masaya yatırıldı. Beypazarı Belediye Başkan yardımcısı Veysel Çanak Belediye olarak yapılması gereken neyse yapmaya hazır olduklarını, kendilerine getirilen her türlü proje için kapılarının açık olduğunu ifade etti.Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın bu konuda özellikle hassasiyet gösterdiğini belirten Çanak, toplantının turizm işletmeleri ve kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini, yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili hemen işe koyulacaklarını belirtti.

Toplantı sonrası Beypazarı turizminin daha ileri gitmesi, güçlenmesi için Beypazarı'nda hep beraber gönül seferberliği ile çalışma yapılması kararlaştırıldı.