BAŞKAN KAPLAN GÖNÜL DOSTLARI İLE BULUŞTU

Beypazarı Kaymakamlığı ve Beypazarı Belediyesi destekleriyle 3 günlük kamp yapan Gönül Dostları Beypazarı Otantik Kafe'de Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'la bir araya geldiler.Duygulu anların yaşandığı buluşma da engelliler ve aileleri Başkan Kaplan'a kendilerine verdikleri destek, ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Bu özel insanlarla bu ortamda birlikte olmak onlara destek olabilmek bizim için büyük mutluluk. Her türlü sorunlarında sıkıntılarında yanlarında olacağımızdan şüpheleri olmasın.Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak, rahat yaşayacakları bir Beypazarı için çalışıyoruz" dedi.Kaplan günlük yaşantısı ve çalışmalarından bahsederek sorunları dinleyerek gerekenin yapılacağı sözünü verdi.

"ENGELLİ MAAŞIM GAZZE'YE"

Gönül Dostları'ndan Merve İlhan, "Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan bize destek verdi ve her zaman destek olacağını belirtti.Bizler kendisi yanımızda olduğu için çok mutluyuz.Yüzümüzün güldüğüne bakmayın, bedenimiz engelli olabilir ama yüreklerimiz engelli değil.Gazze'de yaşanan insanlık dışı olaylardan çok etkileniyor, üzülüyoruz.İnşallah bu vahşet son bulur.Engelli maaşımı alınca tamamını Gazze'ye bağışlamak istiyorum" diyerek herkesi duygulandırdı.

Daha sonra Gazze için dua edildi.Maaşını Gazze'ye bağışlamak istediğini belirten Merve İlhan'ın "Allah'ım biz burada açız, yediğimiz lokmalar boğazımıza duruyor, İsrail'i kahret" şeklindeki duasına hep birlikte 'Amin' denildi.