BEYPAZARI SEBZE ÜRETİCİLERİ İŞÇİ TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Sorunlarını dile getirmek isteyen işçi temsilcilerinin talebi üzerine, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın düzenlediği toplantıya Beypazarı Bostancılar Odası Başkanı Ahmet Gencer,  Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, Beypazarı'nda sebze üretim ve tüccarlığı yapan işverenler Hakan Ünal, Murat Gönen, Yüksel Kılıçarslan, Mehmet Ertürk, diğer üreticiler ve  Güneydoğulu işçi temsilcileri katıldılar.

Yaşadıkları sıkıntıları dile getiren işçi temsilcileri işçi yevmiyelerine zam yapılması ve şartların biraz daha iyileştirilmesi talebinde bulundular.İşverenlerin de talep ve beklentilerinin görüşüldüğü toplantıda, istekler olumlu karşılanırken işçi yevmiyelerinin 39 TL olarak ödenmesi, toplantının her yıl aynı tarihlerde gerçekleştirilerek, işçi yevmiyelerinin yeniden ele alınması kararlaştırıldı.

İşçi temsilcileri bir araya gelmeleri ve sorunlarının çözülmesi hususunda Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a, Bostancılar Odası Başkanı Ahmet Gencer'e ve Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş'e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.