DR.BÜLEND GÜNDEM BEYPAZARI´NI GEZDİ

Dr.Bülend Gündem'in dedelerinden Sarayın Dellalbaşı Hacı Mustafa Ağa zamanında Beypazarı'nda yaşamış ve 4 çocuğuna 4 halifenin ismini vermiş.Bunlardan Bekir'in soyundan olan Bülend Gündem müzik ve edebiyatla 60.yıl ismini verdiği bir de kitap yazmış.

Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu Ud Sanatçısı Osman Nuri Özpekel ile Beypazarı'nı ziyaret eden Dr.Bülend Gündem ilçeyi çok beğendiğini ve atalarının yaşadığı toprakları ziyaret etmekten mutlu olduğunu belirtti.

Dr.Bülend Gündem'e Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Çanak tarafından Beypazarı evi, Beypazarı Kurusu ve Havuç Lokumu hediye edildi.

Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu Ud Sanatçısı ve İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Osman Nuri Özpekel Beypazarı'nda Erol Parlak ile Halk Müziği ve Türk Müziği Konseri düzenleyebileceklerini belirtti.

Dr.Bülend Gündem ve Osman Nuri Özpekel Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a da ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler.