BEYPAZARILI ELİF KİCKBOX ŞAMPİYONASINDA 3. OLDU

Kickbox Federasyonu Başkanlığı'nın Ordu'da düzenlediği şampiyonaya büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde 81 ilden yaklaşık 2000 sporcu katıldı.Şampiyonada yer alan Beypazarı Belediyesi sporcusu Elif Ersoy Light Contact branşında 3.olarak büyük başarı elde etti.

Beypazarı Belediye Başkanlığını Ziyaret eden Elif Ersoy'u, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın programı dolayısı ile Ankara'da bulunması sebebiyle Başkan Yardımcısı Veysel Çanak kabul ederek, tebrik etti.Başkan Yardımcısı Veysel Çanak, "Belediyemiz sporun ve sporcunun, ilçemizin adını yükseklere çıkaracak her türlü aktivitenin destekçisidir, kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kickbox Türkiye 3.sü Elif Ersoy "Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan'ın maddi ve manevi destekleri ile katıldığım Türkiye Şampiyonası'nda 3.oldum.Bir dahaki sefere inşallah birincilikle döneceğim.Daha önceden Avrupa 2.liğim vardı.Beypazarı Belediyesi adına yarışa katılmak bana büyük mutluluk verdi." dedi.