AK PARTİLİ BAYAN VEKİLLER BEYPAZARINA ÇIKARMA YAPTI.

Ak Partili Bayan Milletvekilleri Hafta Sonu  Beypazarı’ndaydı

Nevin GÖKÇEK ve Ak Partili Bayan Milletvekilleri İlçemizi Gezdi.

Sık sık Beypazarı’na gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Eşi Nevin GÖKÇEK Hafta Sonu İlçemizi ziyaret etti. Nevin GÖKÇEK ve Ak Partili Bayan Milletvekilleri 31.08.2014 Pazar Günü sabah kahvaltısını inözü vadisinde yaptık’dan sonra Başkan KAPLAN’ı Makamında ziyaret ederek Beypazarı Projeleri hakkında kısa bir değerlendirmede bulundular. Ziyaretçiler:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımızın Eşi Nevin GÖKÇEK

Ülker GÜZEL , ANKARA MİLLETVEKİLİ

Nurdan ŞANLI, ANKARA MİLLETVEKİLİ

Tülay SELAMOĞLU, ANKARA MİLLETVEKİLİ

Mihrimah Belma SATIR İSTANBUL MİLLETVEKİLİ

Tülay KAYNARCA, İSTANBUL MİLLETVEKİLİ

Alev DEDEGİL, İSTANBUL MİLLETVEKİLİ

Sevim SAVAŞERİ,İSTANBUL MİLLETVEKİLİ

TÜRKAN DAĞOĞLU, İSTANBUL MİLLETVEKİLİ

Fatoş GÜRKAN , ADANA MİLLETVEKİLİ

Gönül ŞAHKULUBEY ,MARDİN MİLLETVEKİLİ

Münevver Çiğdem ÖKTEM ,MERSİN MİLLETVEKİLİ

Ayşe TÜRKMENOĞLU,KONYA MİLLETVEKİLİ

Oya ERONAT,DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ

Güldan AKŞİT ,TURİZM VE DEVLET ESKİ BAKANI VE HALEN AKPARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI

Esnaf ziyaretinde bulunarak ve  alışveriş yaptıktan hemen sonrasında Kültür Müzesini gezdiler. Daha sonra  Hıdırlık tepesine çıkarak Beypazarı Manzarasını izleyen Milletvekilleri ‘’Beypazarı Kültür Mirasımızdır’’ bu emaneti hep birlikte koruyup yaşatmalıyız diyerek ilçemizden memnun ayrıldılıar.