BEYPAZARI BELEDİYESPOR MAÇLARA BAŞLADI

2014 -2015 Futbol sezonuna U 17 VE U 15 Futbol takımlarının müsabakalarıyla başlayan Belediye spor,  İlçemizi  7 takım ile temsil edecek.  U 13, U 14, U 15, U 16, U 17, U 19 ve Amatör takım ile mücadele edecek takımlarımızın teknik direktörlüğünü  Hasan VARLIK, Özgür BEDİZ, Zafer KAHYA ve Kadir TÜRKOĞLU yapacaklar.

Bu sezon oynanan maçlarda U 15 takımımız ilk oynadığı maçı 14:0 kazanırken 2. ve 3. maçını kaybetti.  son iki maçını kazanarak iddialı duruma gelen takımımız grubunda 3. Olarak şampiyonluk iddiasını sürdürüyor.

 U 17 Futbol takımımız ise oynadığı 5 maçı' da kazanarak na -mağlup liderliğini sürdürüyor. Geçen sezon Türkiye Finallerini son maçta kaybeden takımımızın bu yılki hedefi grubunda lider olarak ANKARA şampiyonu olmak, İlçemizi ve Ankara’yı Türkiye Şampiyonasında temsil etmek.

U 17 futbol takımımız bu hafta pazar günü Şehir stadında saat  16 :00 'da grup 2.si Etbalık Spor ile oynadığı karşılaşmayı Enes ve Ömer’in golleriyle 2:0 kazanarak liderliğini sürdürdü. Takımımızın hocası ZaferKÂHYA maça gelen taraftarlara teşekkür ettiklerini, seyirci desteğinin genç futbolcuları iyi yönde motive  ettiğini söyledi.