BEYPAZARI BELEDİYESİ ´´BEDEN DİLİ İLETİŞİM´´ EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR

Beypazarı Belediyesinin düzenlediği etkinlikte,Eğitim Bilimleri ve Kişisel Gelişim Uzmanı Murat Ertan'ın  geçtiğimiz günlerdeki konukları,BEYPAZARI SAĞLIK GRUP çalışanları,BEYPAZARI KAYMAKAMLIK personeli ve İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ personeli idi.Murat Ertan'ın her kuruma ayrı ayrı verdiği seminerlere katılım oldukça yoğundu.

Murat Ertan''İletişim; duygu, düşünce ve bilgilerin farklı yollarla aktarılmasıdır. Her şekilde iletişim kuruyoruz ama doğru iletişim kurmak önemlidir” dedi. Ertan, şöyle devam etti: “İletişim bir bilgi alışverişi değil paylaşımdır,etkili iletişim kurmak için doğru başlangıç önemlidir. Toplumdaki anlaşmazlıkların çoğu doğru bir başlangıç yapamamaktan kaynaklanmaktadır. Aynı nesneleri ve olayları gördüğümüz halde farklı düşünceler ortaya çıkabiliyor toplumda. Başkalarına hoşgörü gösterebilmek iletişimin temelidir. Konuşma hızımızla anlama hızımız aynı değildir. Dinlemek zordur ''dedi.

 

Eğitim seminerine katılan,BEYPAZARI SAĞLIK GRUP çalışanları,BEYPAZARI KAYMAKAMLIK personeli ve İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ personeli bu etkinlik için Beypazarı Belediyesi'ne ve Başkan Tuncer KAPLAN'a teşekkür etti.