ANKARA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ´NDE BEYPAZARI RÜZGARI

3 Yıldır gerçekleştirilen festival kapsamında, bu yıl Beypazarı Belediyesi'de bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.80 Katlı Baklavası, Telkari Gümüş Ürünleri, Yaprak Sarması, Kurusu ve çeşitli yöresel ürünleri ile tanıtıma farklı bir boyut kazandıran Beypazarı, Ulus Heykel meydanı ve Bahçelievler 7.Cadde de kurduğu standlarla başkentlileri ağırladı. Etkinlik alanında Maden Suyu ve Havuç kostümlü maskotlar çocukların ilgi odağı oldu.

Beypazarı, Başkent Ankara'da yapılan tanıtımlar sonrası Safiye Soyman ve Faik Öztürk Konseri'ne de ev sahipliği yaptı. 7 Eylül Pazar akşamı saat 20:00 de Beypazarı Hanlarönü'nde gerçekleştirilen konser öncesi İnözü Vadisi'nde dinlenen Safiye Soyman ve Faik Öztürk, bulundukları tesisteki düğüne Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile birlikte katılarak nikah şahitliği yaptı. Düğün alanındakilere neşeli dakikalar yaşatan çift, daha sonra konser alanına geçti. Yağmura rağmen Beypazarı'lıların  ilgi gösterdiği konserde, Safiye Soyman ve Faik Öztürk izleyenlere sevilen şarkılarını seslendirdiler.

Faik Öztürk "Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan dostumuz, kardeşimizdir.Beypazarı için çok güzel şeyler yapacağından şüphemiz yok" derken, yine Başkan Kaplan'ın misafiri olan Ankara Shopping Fest Komisyon Başkanı Yüksel Tavşan "bundan sonra Beypazarı tanıtımına daha fazla katkıda bulunacağız, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan başarılı ve büyük işlere imza atacak bir isim, bizlerde kendisine destek vereceğiz" dedi. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Ankara Shopping Fest Komisyon Başkanı Yüksel Tavşan, komisyon üyeleri, Safiye Soyman ve Faik Öztürk'e teşekkür edip, kendilerini Beypazarı'nda ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek günün anısına bazı hediyeler takdim etti.