BİR MAÇTA 18 GOL ! YİNE BEYPAZARI BELEDİYESPOR

Beypazarı Belediyespor U 17 Futbol Takımı Çarşamba günü Etlik Gücü ile karşılaştığı müsabakadan 18-0 gibi tarihi bir skorla galip ayrıldı.Adeta gol yağmurunun yaşandığı maçın ilk yarısı Emre Kara (2), Fahri Özmen, Kutay Sandal, Tunahan Uysal’ın attığı gollerle 5:0 sonuçlandı.

2. Yarıda tempoyu daha da arttıran Beypazarı Belediye Spor, Tunahan Uysal, Kutay Sandal (2), Enes Günaydın (3), Muhammed (3), Seydi Uslu, Berkay Oktay  ve Berkay Kara’nın ayağında bulduğu gollerle skoru 18-0 yaptı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "18-0 gibi bir skorla sahadan galip ayrılan takımımızın antrenör ve futbolcularını tek tek tebrik ediyor, aynı gayretle çalışmalarını temenni ederken, bundan sonraki müsabakalarda da başarılar diliyorum" dedi.