BEYPAZARI BELEDİYESİ TÜM OKULLARI YENİ DÖNEME HAZIRLIYOR

Yeni eğitim öğretim yılının 15 Eylül Pazartesi günü başlayacak olması sebebiyle ilçe genelindeki tüm okullar köşe bucak temizleniyor. İlk ve orta dereceli okullarda temizlik çalışmalarını kalabalık bir ekiple yürüten Beypazarı Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin tertemiz sınıflar ve okullarda eğitime başlamasını amaçlıyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Okullarımızdaki hizmetlilerin tüm işlere yetişmesi kolay değil. 15 Eylül 2014 Pazartesi sabahı çocuklarımız yeni eğitim öğretim yılına tertemiz sınıflarda girsinler istedik. İlçe genelinde tüm okullarda görevlendirdiğimiz ekiplerimiz okul bahçeleri, sınıflar, sıralar, pencereler ve koridorlar olmak üzere titizlikle çalışıyor. Eğitime desteğimiz devam edecek. 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının idareci, öğrenci ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.