5-6-7 EKİM 2014 BEYPAZARI HASAT GÜNLERİ

Değerli Hemşehrilerim;

Bildiğiniz üzere Soma faciası ve son dönemdeki İsrail zulmü yüzünden Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Şenlikleri'ni iki kez iptal ettik.

Duyarlı davranışımız ve gösterdiğimiz hassasiyetten dolayı olumlu tepkiler aldık,örnek gösterildik. Ancak Beypazarı esnafımızın gelenekselleşen bu festivale önceden hazırlık yaptığını ve halkımızın bu konuda bir beklentisi olduğunu düşünerek, 5-6-7 Ekim 2014 tarihlerinde '' BEYPAZARI HASAT GÜNLERİ'’etkinlikleri düzenlemeye karar verdik.

 Amacımız festival ruhunda ama alışveriş ve tanıtım temalı bir konsept içinde 3 gün boyunca Beypazarı mıza dışarıdan gelen misafirlerimizi ağırlamak,onlara ürettiğimiz ürünlerimizi tanıtıp,yapmadığımız festivalin esnafımıza olumsuz etkilerini bir nebze azalmaktır.

Bu etkinlik takvimi önümüzdeki günlerde siz değerli halkımıza duyurulup,hazırlıklar konusunda hep birlikte hareket ederek, esnaf-belediye işbirliği içinde Marka Kent'e yakışır bir biçimde ev sahipliği yapmayı umut ediyorum. Unutmayalım Beypazarı her şeyin en güzeline layıktır.

                              Tuncer Kaplan

              Beypazarı Belediye Başkanı