BEYPAZARI BELEDİYESİ´NDEN ENGELLİ ÖĞRENCİYE AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE

Beypazarı Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün öncelikli ihtiyacı olduğunu tespit ettiği, Beypazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi bedensel engelli Cansu Çoban, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ı ailesi ile birlikte evinin önünde karşıladı. Normal tekerlekli sandalye ile gerektiğinde okula gidip gelmekte sıkıntı yaşadığını belirten Cansu Çoban, çok mutlu olduğunu ifade ederek Başkan Kaplan'a teşekkür etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Öncelikli ihtiyaç sahibi olduğunu öğrendiğimiz Cansu için akülü tekerlekli sandalyesini bugün kendisine teslim ettik. Onun mutlu olması bizleri de mutlu etti. Hiç ummadığımız bir anda engelli bir birey olabiliriz. Her zaman bunun bilinci içerisinde olmalıyız. Bu aracın engelli kardeşimize hayırlı uğurlu olmasını ve kendisine yaşamında kolaylık sağlamasını diliyorum." dedi.