BEYPAZARI´NDA İLKÖĞRETİM HAFTASI TÖRENLE KUTLANDI

Beypazarı Gazi Gündüzalp Ortaokulu'nda düzenlenen törene Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan törende yaptığı konuşmada "İnşallah 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı hepimize başarılar, hayırlar getirir.Öğrencilerimize bir ömür başarı, bir ömür huzur, bir ömür mutluluk diliyor, Allah'a emanet ediyorum" dedi.

İlçe Kaymakamı Mustafa Kaya "2014-2015 Eğitim Öğretim yılının tüm Beypazarı'mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.Gelişmiş, büyük ve güçlü bir ülke olmanın tartışmasız ana unsuru eğitimdir. Yeraltı yerüstü kaynaklarımızla zengin bir ülke olabiliriz, ama dünyada söz sahibi olabilmek için, güçlü olabilmek için mutlaka iyi eğitilmiş insanlara ihtiyacımız var. Dolayısı ile ülke olarak eğitimi önemsiyoruz ve bu konuda çok ciddi adımlar atılıyor. Beypazarı'nda yaklaşık 600 öğretmen ve 10.000 öğrenci ile eğitim ve öğretime başlıyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Faruk Kefelioğlu İlkokulu ve Atatürk İlkokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterileri yapıldı.Okunan şiirler ve çeşitli etkinliklerle tören sona erdi.