BEYPAZARI´NDA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü kutlama törenine Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ramazan Çalım, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Demir, Beypazarı Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Ali Yalçınkaya, daire amirleri ve Beypazarı'nda yaşayan gaziler katıldılar.

Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, anıta çelenklerin konulması ve törenin ardından Şehit ve Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek,  Dernek Başkanı Ali Yalçınkaya ile Beypazarılı gazilerin sorunlarını dinlediler.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Ali Yalçınkaya'ya plaket takdim etti. Başkan Kaplan "Bayrağımızın dalgalanması topraklarımızda huzur ve güven içerisinde yaşayabilmemiz, bütün kamu hizmetlerimizi sağlıklı bir şekilde, huzur içerisinde milletimize verebilmemiz için bu bağımsızlığın ve bu bağımsızlığı bizlere kazandıran şehitlerimiz ve gazilerimiz bizler için çok değerlidir. Bu önemli günde, bu toprakları bize vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize Allah'tan uzun ömürler diliyorum" dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan dernekte yapılan görüşmenin ardından,  Beypazarılı gazilere İnözü Vadisi'nde yemek verdi.Yemekte konuşan Beypazarı Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Ali Yalçınkaya Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya ve Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan'a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.