BEYPAZARI BELEDİYESPOR´UN HIZINA YETİSİLEMİYOR

Beypazarı Belediyesi Gençlik spor Amatör takımı hafta sonu Ankara’da oynanan maçta Dikmen spor’u 7:0 yendi Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Belediye spor Hüseyin ÜNAL’IN ayağından bulduğu gollerle 2:0 öne geçti. Şerafettin ÖZDEMİR’İN penaltıdan ve Orhan AYDENİZ’in attığı golle ilk yarıyı 4:0 önde tamamladı. 2. Yarıya da fırtına gibi girin Belediye spor Amatör takımı 47, 49 ve 52 dakikalarda Alperen DOĞAN, Soner ŞİMŞEK ve Mustafa YILMAZ’IN attıkları gollerle durumu 7:0’a getirdi. Bu dakikadan sonra rakip takım hocası Dikmen spor’u sahadan çekince müsabakada bu skorla sonuçlanmış oldu.

U 17 Futbol takımımızda 10. Maçında 10. Galibiyetini alarak başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. U 17 takımımızın gollerini Kutay SANDAL 2, Fahri ÖZMEN ve Muhammet attı.

U 15 Takımımız lider Başkent Edaşspor ile oynadığı ve son 5 dakikasına 2:1 üstün girdiği müsabakayı 3:2 kaybederek liderlik şansını yitirdi.