BEYPAZARI´NDA İMALATHANE VE İŞLETMELERE BAYRAM DENETİMİ

Beypazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri yaklaşmakta olan Kurban Bayramı öncesi ilçede faaliyet gösteren kasap, lokanta, fırın, tatlı üretim imalathaneleri ve satış yerlerine yönelik denetimlerini arttırdı.

Denetimlerde ortak hareket eden Beypazarı Belediyesi Zabıta Amirliği ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Ekipleri işletmelerde öncelikli olarak hijyen koşulları, kullanılan malzemelerin nitelikleri ve uygunlukları ile gıda güvenliği denetimleri yaptılar.

Beypazarı'nda faaliyet gösteren gıda imalathaneleri, lokanta ve kasaplar İlçe Tarım Müdürlüğü'ne bağlı veteriner, mühendis ve Beypazarı Belediyesi Zabıta amirliği ekiplerince titizlikle incelenerek işletmelerin belgeleri, uygunluğu ve hijyen şartları kontrol edildi.

Denetimlerin aralıksız süreceğini ifade eden Beypazarı Belediyesi Zabıta Müdürü Alaattin Özdoğan "Halkımızın sağlığı herşeyden önce gelmektedir.Aldığımız ürünlerin daha sağlıklı, hijyenik koşullarda üretilmesini istiyoruz. Bu nedenle gıda üretimi konusundaki hassasiyetimiz üst düzeyde. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile ortak yürüttüğümüz bu çalışmalar bundan sonra da devam edecek.Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.