TUNCER KAPLAN ANKARA İL DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Ankara İl Başkanlığınca Altınpark Anfa Salonu’nda düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Sayın Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Aldülhamit Gül, Ankara Milletvekilimiz ve Bakanımız Sayın Emrullah İşler, Ankara Milletvekillerimiz Sayın Ahmet İyimaya, Sayın Ülker Güzel, Sayın Tülay Selamoğlu ve Sayın Fatih Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İ.Melih Gökçek, İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe Teşkilatlarımızın Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri Katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İ. Melih Gökçek: Toplantıda söz alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İ Melih Gökçek “Ankara’daki içme suyu ile ilgili olan bazı medya haberlerinin, gerçeği saptırmak amacı ile hazırlandığını” vurgulayarak “Televizyon kanallarında, gerçek analiz raporlarını sunduğumuz programları mutlaka izleyin ve çevrenizdeki insanlara izletin. Bu sayede gerçeği herkes görecektir.” dedi.