TUNCER KAPLAN HAYVAN PAZARINI ZİYARET ETTİ.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Bulgurdede Mevkii’nde açılan hayvan pazarını gezerek esnaf ziyaretinde bulundu ve kurban fiyatları hakkında bilgi aldı.Hayvan satıcılarıyla tek tek görüşen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan özellikle köylerden gelen vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Hayvan pazarında alım satım yapan vatandaşlar hayvan pazarındaki düzenden memnun olduklarını, giriş ve çıkışlarda yapılan hayvan kontrolleri, sağlık raporu ve hayvan kulak numaralarındaki sıkı denetimlerin pazarın kalitesini arttırdığını, pazarda güvenli ve sağlıklı hayvan alınıp satılabildiğini söylediler. Başkan Kaplan pazarda vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.

Kaplan,canlı hayvan pazarında vatandaşların huzur içerisinde ve rahat bir şekilde alım satım yapabilmeleri için gereken tüm tedbirleri aldıklarını  ifade etti.