BEYPAZARI´NDA 3 GÜN SÜRECEK ETKİNLİKLER BAŞLADI

Yöresel ürün standları, organik sebze ve meyve standları, köylerden getirilen ürünler, sanatsal sergiler,halk oyunları, havuç yetiştiricileri yarışması, havuç dizme yarışması, ödüllü aile yarışmaları, konserler, yerli ve yabancı halk oyunları topluluklarının yer aldığı Beypazarı Hasat Günleri dolayısı ile Beypazarı'nda çifte bayram yaşanıyor.

Özellikle Başkent Ankaralıların sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun ilgi gösterdiği, Beypazarı Hasat Günleri dolayısı ile 5 Ekim 2014 Pazar günü saat 16:00 da gerçekleştirilen açılışa Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan ve çok sayıda davetli katıldı.Bereket duası ve kurdelenin kesilmesi ile başlayan açılış sonrası protokol heyeti açılan standları gezdi.Protokol alanında Ankara Seymen Ekibi ve Ukrayna Halk Dansları Ekibinin gösterileri sonrası heyettekiler stand gezilerini sürdürdü.

Etkinlik alanında etkinliklerin sponsoru bir firma kamyonlar dolusu havuç, marul gibi tarladan getirilen ürünleri ücretsiz dağıtınca izdiham yaşandı.Bazı vatandaşların çuvalla havuç, kasa ile marul götürdükleri görüldü.

Etkinlikler ve bayram tatili dolayısı ile ilçede tüm otel, konak ve pansiyonların tam dolu olduğu bildirildi.Beypazarı ve Anadolu Kültürünü yansıtan çeşitli etkinliklerle çarşamba gecesine kadar devam edecek olan etkinlikler, Beypazarı ilçe stadyumunda gerçekleştirilecek havai fişek gösterileri ve Kıraç Konseri ile son bulacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve birbirinden renkli etkinliklerle Tarih, Doğa, Kültür ve Turizm Şehri Beypazarı'nda keyifli vakit geçirmek isteyen tüm Ankaralıları etkinliklere davet ettiklerini ifade etti.

Tüm Fotoğraflar için www.facebook.com/BeypazariBelediyesi