SİZİN ESKİLERİNİZ BAŞKALARININ YENİLERİ OLABİLİR

Beypazarı Belediyesi Sevgi Evi, Eski Hükümet Caddesi, Çilingirler Sokak'taki Belediyeye ait yeni yerinde ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek. Boş durumdaki binanın tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından bir kampanya başlatan Beypazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, "Sizin Eskileriniz, Başkalarının Yenileri Olabilir" sloganıyla vatandaşların evlerindeki kullanmadıkları eşyalar ve giysileri toplayarak, tespiti yapılan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefliyor.

Büyük ilgi görmesi beklenen kampanyada "“Giymediğiniz, kullanılabilecek, temiz, yıpranmamış kıyafet ve ev eşyalarını atmayın, ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım. Onların mutluluğuna siz de katkıda bulunmak istiyorsanız, belediyemizin 762 2510 Dahili 123 numaralı telefonu arayarak, kıyafet ve eşyalarınızı bağışlayabilirsiniz. Bizi arayın, görevli personelimiz kıyafet ve eşyaları kapınızdan teslim alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırsın.” denildi.

Yapılan kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “Belediyemiz, halkımıza karşı olan sorumluluğu yerine getirmenin gayreti içerisinde çalışmalarına devam ediyor. Tadilat çalışmaları tamamlanan Sevgi Evimiz için başlattığımız bu kampanya, hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini bir araya getirmek için kurduğumuz bir yardım kampanyasıdır. Amacımız vatandaşlarımızın kullanmaktan vazgeçtiği, kullanılabilir durumdaki beyaz eşya, mobilya, ve giysileri Sevgi Evimizde toplayıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktır. Maddi durumunun iyi olmadığı ve ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlarımız Sevgi Evimizden, gerek duydukları eşyaları hiçbir ücret ödemeden alabilecek; beyaz eşya ve mobilya gibi eşyaların ulaşımı ise tarafımızca sağlanacaktır. Bu kampanyalara bütün iyiliksever halkımızın destek vereceğine gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.