BAŞKAN KAPLAN DİN GÖREVLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Beypazarı Taş Mektep'teki yemeğe Beypazarı İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney ile birlikte Beypazarı'nda görev yapan imamlar, müezzinler ve Kuran kursu öğretmenleri katıldılar.Beypazarı Müftüsü Mustafa Düzgüney "Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle başkanımızın bizim talebimiz olmaksızın böyle bir jesti oldu. Kendisine arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.Din görevlilerimiz bu beldenin manevi hizmetkarı, manevi emekçileridir. Başkanımızda bir hizmetkar. Maddi manevi kalkınma ekibi burada. Başkanımız Tuncer Kaplan her durumda rahatça arayabildiğimiz alo diyebildiğimiz bir kardeşimiz. Kendisine böyle bir ziyafetten dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından söz alan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Camiler ve Din Görevlileri haftanızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah'ıma şükürler olsun ki böyle bir ortama ev sahipliği yaptım.Sizlere böyle bir yemek verme şerefine nail oldum. Sizler benim kanaatim ülkenin en değerli insanlarısınız.Neden derseniz doğduğumuzda kulağımıza okunan ezandan, öldüğümüzde verilen Selaya kadar hayatımızın en ince noktasında olan, toplumumuzdaki en değerli en temiz insanlarsınız.Davetime icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.