BEYGEM´DE ÇEŞİTLİ KURSLAR İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Gençlerin boş vakitlerini, yetenekleri doğrultusunda çeşitli kültürel kurslarda eğitimler alarak kendilerini geliştirmeleri ve sosyal bir ortamda yer almalarını sağlamak, sağlıklı ve çağa uygun gençler yetiştirmek amacıyla 2006 yılından bu yana faaliyet gösteren Beypazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gençlik Merkezi (BEYGEM), minikler ve gençler kategorisinde halk oyunları, Ritim kursu (Davul Show), Keman, Piyano, Gitar, Bağlama ve Tiyatro kursları ile Beypazarı gençliğini yine tek çatı altında buluşturuyor.

Beypazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kurslara kayıt olmak isteyen her yaş grubundan gençlerin, Beypazarı Belediyesi Halkla İlişkiler birimine müracaat etmelerinin gerektiği ve kursların hafta sonları gruplar halinde verileceği ifade edildi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Öğrencilerimiz ve gençlerimizin yeteneklerine göre alabileceği çeşitli kurslarımıza, velilerin yoğun ilgi ve beğenisiyle bu yıl da kayıtlar başladı. Gençlik merkezimiz yıllardır kendisini ispatlamış, yurtdışında ve ülke içerisinde çeşitli etkinlik ve yarışmalarda ilçemizi temsil ederek, dereceler, ödüller kazanmış bir eğitim yuvası. Açılacak kurslarda eğitim alan öğrencilerimize festivallerimizde ve etkinliklerimizde yeteneklerini sergileme imkanı sunacağız. Önümüzdeki günlerde açılan bu kurslarımızı daha da çeşitlendirmeyi hedefliyoruz.Yeni öğrencilere kapılarını açacak çeşitli kurslara tüm gençlerimizi davet ediyorum" dedi.

AÇILMASINI İSTEDİĞİNİZ KURS İÇİN ANKETİMİZE KATILIN

http://www.bisorumvar.com/anket/sosyal-yasam/diger--sosyal-yasam/1582/beygemde-hangi-kursun-acilmasini-istersiniz