BEYPAZARI BELEDİYESİ GENÇLİK SPOR HIZ KESTİ

Belediye Gençlik Spor Amatör takımı Gurup lideri Çayyolu Spor ile deplasmanda oynadığı maçtan 2:2 baraberlik ile ayrıldı.  Müsabakaya tutuk başlayan takımımız; ilk yarıda gol pozisyonlarına girmekte zorlandı. Maçın 40. dakika Yunus'un golüne engel olamayınca ilk yarıyı 1:0 geri tamamladı. İkinci yarıda orta sahada 2 oyuncumuzun sakatlanması ile zorunlu oyuncu değişikliklerine gitmek zorunda kalan takımımız 2 golü'de bu dakikalarda yedi. 55 dakikada Yunus farkı ikiye çıkarttı.  Oyuncu değişiklikleri ve yenilen ikinci gol takımımızı ateşledi. Baskı kurmayayı başaran takımımız bunun meyvesini 75 ve 85 dakikalarda Samet Korkmaz'ın ayağından bulduğu gollerle aldı.

Amatör takımımızın bu haftaki rakibi Çamlıdere Spor Kulübü. Müsabaka Pazar günü Beypazarı Şehir Stadında saat 14:00'te oynanacak.

Beypazarı Belediyesi Gençlik Spor U 15 takımımız da oynadığı son 2 maçında Ankara idman Yurdu spor'u 9:0 yenerken, Ankara Metropol spor ile 1:1 beraber kaldı.

U 17 Takımımız'ın bu haftaki rakibi maça çıkmayınca takımımız 3:0 hükmen galip gelerek liderliğini sürdürdü.