ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ´NDEN BEYPAZARI´NA ZİYARET

Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı tüm özel kalem çalışanları, Beypazarı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Timur Gültekin’in ev sahipliğini üstlendiği etkinlikte Beypazarı’nı gezdi.

Beypazarı Meslek Yüksekokulu adına Öğretim Görevlisi Ali Turan Bayram ve Uygulama Oteli Müdürü Aytekin Tiftikci’nin eşlik ettiği grup, Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu Uygulama Otelinde yaptıkları kahvaltının ardından tarihi çarşıyı gezip, gümüş ve yöresel ürünlerden satın aldı.

Konuklar daha sonra Beypazarı Belediyesi'nin Tarihi Taş Mektep restoranda organize ettiği yöresel ürünlerden oluşan öğle yemeğine katıldı. Yemek sonrasında, halkımızın misafirperverliğinden, tarihi dokunun güzelliğinden ve yöresel tatlarımızdan memnun kaldıklarını belirten grup akşama doğru ilçemizden ayrıldı.