BEYPAZARI´NDA CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

Beypazarı'nda yıllardır stadyumda yapılan kutlamalar bu yıl Milli Egemenlik (Bankalar) caddesinde yapıldı.Belediyemizce cadde ve sokaklar, özellikle Milli Egemenlik Caddesi bayraklarla donatılırken, Atatürk Parkı önünde çeşitli standlar açıldı.

Bankalar Caddesi'nde gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı kutlama programına Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Sezgin Sarı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ramazan Çalım, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Demir, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldılar.

Öğrencilerin halk oyunları gösterilerinin yanı sıra, Ayaş Gökler Köyü Halk Oyunları Ekibi ve Beypazarı Muhtarlar Halk Oyunları ekibininm gösterileri de beğeniyle izlenerek büyük alkış aldı.

Belediyemizce Atatürk Parkı önünde açılan standlarda Beypazarı Ticaret Odası, Beypazarı Bostancılar Odası, Beypazarı Halk Eğitim Merkezi gibi kurum ve kuruluşlarda yerini aldı.Belediyemizce çocuklara türk bayrağı ve belediye logolu kırmızı beyaz balonlar dağıtılırken, Beypazarı Ticaret Odası Türk Bayrağı, Beypazarı Turizm Derneği de Atatürk Rozeti dağıttı.