Gönül Dostları Tiyatro Gösterisi Yaptı

Gönül Dostları Engelli grubu 28  Ekim Salı günü kapalı spor salonunda İçinde Kalmasın Şirketi adlı bir oyun sergiledi Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen oyunu Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, eski Belediye başkanı m.Cengiz Özalp' eşi Hamide Özalp, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Kaplan eski Belediye meclis üyesi Vildan Çalışkan ve çok sayıda Beypazarı Anadolu lisesi öğrencileri izledi. Bir buçuk saate yakın süren oyunun hazırlanmasında ve organizesinde yardımcı olan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Baha Tekin oyun sonunda kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

12 engelli kardeşimizin sahneye koyduğu oyun ilerleyen günlerde tekrar sahnelenecek.