ÇANKIRI KURŞUNLU İLÇESİNDEN BEYPAZARI´NA ZİYARET

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesi Kaymakamı Sn. Vedat Yılmaz ve ailesi, Kurşunlu İlçe Milli Eğitim Müdürü hemşerimiz Sn.Osman Çetin ve eşi ile birlikte 2 Kasım Pazar günü ilçemize ziyerette bulundular. Gezilerine başlamadan önce Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gencer tarafından Belediyemizde ağırlandılar. Kurşunlu Kaymakamı Sn. Yılmaz Beypazarı'nın merak ettiği ve hep gelmek istediği bir ilçe olduğunu ifade etti. Kaymakam bey ve Kurşunlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Çelik ve aileleri kısa bir şehir turunun ardından Taş Mektep'te yöresel yemeklerimizin tadına bakma fırsatı buldular.

Beypazarı'nın beklentilerini karşıladığını ve yine gelmek için fırsat yaratacaklarını belirten Sn.Yılmaz ve beraberindekiler teşekkür ederek ayrıldılar.