AKSEKİ BELEDİYE BAŞKANI İSMET UYSAL BİR HEYETLE İLÇEMİZİ GEZDİ

Beypazarı’n daki tarihi binalar, yapılan restorasyon ve röleve uygulamalarının Akseki'de de uygulanabilmesi için araştırmalar yapmak amacıyla beraberinde meclis üyeleri ile birlikte Beypazarı'na gelen Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal'ı, Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Çanak karşılayarak başkanlık makamında kendilerine bilgi verdi.

Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal, Ak Parti Akseki İlçe Başkanı Mehmet Özdilek , Akseki Belediyesi Belediye Meclis Üyeleri,  Akseki Eğitim Hayratı Derneği  Başkanı Mürşit Pişkin ve turistik işletme sahipleri başkanlık makamında bir süre bilgi aldıktan sonra kahvaltıya geçti. Kahvaltı sonrası rehber eşliğinde Beypazarı Tarihi Dokusu'nu inceleyen heyet, Beypazarı Gümüşçüler Çarşısı, Kent Tarihi Müzesi, Alaaddin Sokak, Hıdırlık Tepesi gibi mekanları gezdi. Öğle yemeğinden sonra Tarihi müzeler gezilerek Pazar günü sabah saatlerinde ilçemizden ayrıldılar.