BEYPAZARI KÖYLERİ SICAK ASFALTLA BULUŞUYOR

Beypazarı'nın yüksek kesimlerinde yer alan köylerden Yalnızçam ve Kargı'ya kadar uzanan yol çalışmaları devam ediyor. Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gencer, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Bölge Şefi Erol Güler ve Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Turan Güler ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek yol çalışmaları hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Beypazarı Belediyesi'nce yol çalışmalarında yer alan ekibe verilen öğle yemeğinde Gürsöğüt, Yalnızçam ve Kargı Mahalleleri muhtarları ile görüşüp istek ve talepleri dinleyen Başkan Yardımcısı Ahmet Gencer, yeni yolların hayırlı olmasını diledi. Beypazarı'nın büyükşehire bağlanması sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi desteğiyle köylerde hizmet atağına geçtiklerini ifade eden Gencer, "köylerimiz kalkınmaya devam edecek" dedi.