BEYPAZARILI GİRİŞİMCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Beypazarı'nın potansiyeli ve talepler doğrultusunda Beypazarı Belediyesi'nin bir seferde 3 grup halinde açtığı KOSGEB Girişimcilik eğitimlerini tamamlayan 90 kişiye, sertifikaları Beypazarı Halkevi'nde düzenlenen programla verildi.

Düzenlenen programa Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Gencer ve Muhsin Özdemir, kursa katılan eğitimciler  ve kursiyerler katıldılar.

Programda bir konuşma yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Hayallerinizin peşinden koşun, Allah nasip etmeyeceği hiçbir şeyin hayalini kurdurmaz. Her zaman hayal ve düşüncelerimizin mücadelesinin verilmesi gerekir.Bu süreç içerisinde biz yerel yöneticilere düşen, girişimcilere, halka koordinatörlük yapmak, destek olmaktır. Önemli olan bu tür belgelerin alınması değil, hayallerimizin devamı, hayallerimizin peşinden gitmektir. Bu tür eğitimler ve yapılacaklar noktasında üzerimize ne düşüyorsa fazlasını yapacağız." dedi.

Program sonrası kursiyerlerin sertifikalarını Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Başkan Yardımcıları Ahmet Gencer ve Muhsin Özdemir takdim ettiler.