BEYPAZARI VE KARESİ BELEDİYELERİ KARDEŞ OLDU

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz beraberinde belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile birlikte Beypazarı'nı ziyaret etti. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın karşıladığı heyet 2 gün boyunca Beypazarı tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile birlikte Beypazarı'nın meşhur Alaaddin Sokak ve Demirciler Sokağı, İnözü Vadisi, Hıdırlık Tepesi gibi mekanlarını gezerek bilgiler aldı.

Beypazarı Belediyesi Başkanlık Konağı'nda Tuncer Kaplan ve Beypazarı Belediye Meclis üyeleri ile bir araya gelen Karesi Belediyesi heyeti iki ilçenin sosyal, kültürel, ekonomik ilişkileri geliştirmek amacıyla alınan karar sonrası, kardeş şehir protokolünün okunmasının ardından imzaları attılar.Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz atılan imzaların ardından birbirlerine çeşitli hediyeler takdim etti. Karesi Belediyesi'ne ayrıca Beypazarı'nın büyük boy bir gece fotoğrafı hediye edildi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Beypazarı'nı çok beğendiklerini, çiftçinin tarımda teknolojileri takip ettiğini, kadınların çalışkanlığından etkilendiklerini ifade ederek. Karesi Belediyesi olarak Beypazarı'na daha kalabalık geleceklerini, tarım arazilerini ve çalışan kadınları kendi hemşehrilerine de göstermek istediklerini ifade etti.Başkan Yücel Yılmaz Beypazarı ve Karesi Belediyelerinin kardeşliğinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Başkan Tuncer Kaplan'a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "İmzaladığımız protokolle her iki ilçemizde kendi imkanları çerçevesinde ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla; kültür, sanat gibi alanlarda faaliyet ve projeler gerçekleştirilmesinde karşılıklı işbirliği içerisinde olacaktır. Kendileri ile bir arada olmaktan ve kardeş ilçe olmaktan memnuniyet duydum. Bu vesileyle kardeşliğimizin ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.