BEYPAZARI BELEDİYESİ´NDEN 3000 AİLEYE YAKACAK YARDIMI

Beypazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada maddi durumunun iyi olmadığı belgelenmiş kişilerin tespit edilmesi çalışmaları sonrası 3000 aileye kışlık yakacak dağıtımlarına başlandığı bildirildi.

Belediye tarafından hurdaya ayrılan, hayırsever vatandaşlardan gelen bağışlar ve belediye marangozhane  ekiplerinin çalışmaları neticesinde elde edilen odunlar, paketlenerek kışlık yakacak olarak değerlendiriliyor.

İlçenin Ayvaşık Mahallesi'nde Mahalle Muhtarı Sami Ünlü ile birlikte tespit edilen ailelere odun dağıtımına başlayan ekipler, kısa süre içerisinde belirlenen tüm ailelerin odunlarını teslim edeceklerini ifade ettiler.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze kimseye müsamaha gösterilmemesi ve gerçek ihtiyaç sahiplerinin tespit edilmesi konusunda talimatlarımızı verdik. Gerekli tespit çalışmaları tamamlandı ve mahalle muhtarlarımızla işbirliği içerisinde odun dağıtımlarımıza başladık. Bunun yanı sıra mahalle statüsüne geçen köylerimizde ihtiyaç sahiplerine gıda ve erzak dağıtımlarımız da devam ediyor. Amacımız kimsenin soğuk kış günlerinde mağdur olmaması, bunun için de tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi.