BEYPAZARI´NA BÜYÜKŞEHİRDEN TAM DESTEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında Beypazarı İnözü Vadisinin turizm potansiyelinin artırılmasına yönelik önemli bir karara imza atıldı.

Bölgenin tarihi değerinin artırılması ve rahat bir seyir keyfi yaşanması için ayrı ayrı ele alınan komisyon raporları oy birliği ile kabul edildi.

Kabul edilen kararla İnözü Vadisinde Büyükşehir Belediyesi'nin imkanları ölçüsünde kayalar üzerinde vadiye hakim bir noktada seyir terası yapılması, kayalara oyulmuş birkaç yapının ışıklandırılması ve yapıların arasında gezilmesinin sağlanması için yol yapılması kararlaştırıldı.

Ayrıca yine Büyükşehir Belediyesince bölgedeki patika yolda düzenleme yapılarak, yürüyüş koridoru oluşturulması karara bağlandı.