BAŞKAN KAPLAN´IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

 Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan mesajında,eğitimin bir toplumun temelini oluşturan, devamlılığını sağlayan, gelişmesinde rol alan en önemli faktör olduğunu bildirdi.

Geçmişte olsun günümüzde olsun toplumların eğitim sayesinde başarıya ulaştığını, bu sayede belirli medeniyet seviyesinde yol aldığını belirten Kaplan, şunları kaydetti: 

 ''Bütün mesleklerin temelinde öğretmenlerin verdiği eğitim vardır. Çünkü bir meslek sahibi olmak için eğitimden geçmek gerekmektedir. Bu nedenle onların bizim gönlümüzdeki yeri her zaman farklı ve özeldir. Hayatımız boyu gerekli olacak, bizlere yön verecek kültürü öğretmenlerimizden ediniriz. Küçük yaşta bizlere temelini attıkları eğitimle kendimizi geliştirir, kültür sahibi oluruz. Bundan dolayı onların verdiği eğitim, hayatımızın belli bir noktasıyla sınırlı değildir. Öğretmenlerimiz bizim için çok önemlidir. Öğretmenlerimiz, toplum olarak gelişmemiz için temeldir. Onların değerini anlıyor ve görüyoruz. Onlarsız bir toplum düşünülemez.

Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlar, ebediyete intikal  eden ve görevleri başında şehit düşen tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet dilerim.''