GELECEĞİN YAZARLARI BAŞKAN KAPLAN´I ZİYARET ETTİ

Ankara Eryaman Seymenler Ortaokulu öğrencileri, Gazeteci, Şair ve Yazar Yılmaz Erdoğan ile birlikte Beypazarı Belediyesi Başkanlık Konağı'nda Tuncer Kaplan ile bir araya geldiler.Öğretmenleri ile birlikte Beypazarı'nı gezen öğrencilerin yazarlık eğitimi aldığı ve eğitimlerine katkısı olacağı düşüncesiyle Beypazarı'nı gezdikleri belirtildi.Öğrenci ve öğretmenler Beypazarı'nı çok beğendiklerini, Beypazarı Belediye Başkanlığı'nın kendilerine gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını ifade ettiler.

İlçe gezisi sonrası Gazeteci, Şair ve Yazar Yılmaz Erdoğan ve öğrencilerini, Beypazarı Belediyesi Başkanlık Konağı'nda kabul eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan öğrencilere ilçe ve belediye hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

Beypazarı Kurusu ve Havuç Lokumu ikram edilen öğrenciler Başkan Kaplan'a ziyaretlerinin anısına hediyeler takdim ettiler.