BEYPAZARI BELEDİYESİ LOKMAN HEKİM HASTANELERİ İŞBİRLİĞİ İLE UZMAN DOKTORLARI HALKLA BULUŞTURUYOR.

Beypazarı Belediyesi Lokman Hekim Hastaneleri işbirliği ile Uzman Doktorları Halkla buluşturuyor. Bu Kapsamda Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Gürden Gür Reflü Mide Hastalıkları Konulu Seminer verdi. Beypazarı Halkevinde Gerçekleştirilen seminere Beypazarılı Vatandaşlarımızın katılımı yoğundu.

Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Gürden Gür Tedavi aşamasında neler yapılması gerektiğini, tedavi sürecini, tedavi yapılmadığı takdirde vücut bütünlüğümüzü etkileyerek organlarımıza ne tür zarar verdiğini Reflü Hastalığının erken tanısı ve yeterli tedavisinin önemi konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Seminer sonrası Dr. Gürden Gür Katılımcıların şikâyetlerini dinleyerek, çeşitli sorunlarınada yanıt verdi.