BUDAPEŞTE HEYETİ BEYPAZARI´NA HAYRAN KALDI

Budapeşte Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Alexandra Szalay-Bobrovniczky, Budapeşte 1. Bölge Belediye Başkanı ve Budapeşte Belediyesi Meclis Üyesi Gabor Tamas’ın da aralarında bulunduğu heyet, geçtiğimiz günlerde Beypazarı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Beypazarı Belediyesi'nce misafir edilen heyet sabah saatlerinde Beypazarı İnözü Vadisi'nde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.Beypazarı Maden Suyu İşletmesini de gezen konuklar daha sonra Hıdırlık Tepesi, Tarihi Beypazarı Çarşısı ve Alaaddin Sokağı gezdi. Beypazarı Yaşayan Müze'de kurşun döktürüp, perde arkasında Hacivat ve Karagöz'e hayat veren Başkan Yardımcısı Alexandra Szalay Bobrovniczky'nin oldukça eğlendiği görüldü.

Osmanlı'dan günümüze saray mutfağından örnekler sunulan Beypazarı Taş Mektep'te yenilen öğle yemeğinin ardından Beypazarı Belediyesi Başkanlık Konağı'nda bir süre dinlenen misafirlere Beypazarı Gümüşü ay yıldızlı kolye ve telkari rozet hediye edildi.Beypazarı'nı çok beğendiklerini ve tekrar gelmek istediklerini belirten heyettekiler akşam saatlerinde Beypazarı'ndan ayrıldı.