BEYPAZARI BELEDİYESİ ANKARA´DA 40.000 KARTPOSTAL DAĞITTI

Beypazarı Belediyesi yeni yıla sayılı günler kala eski bir geleneği yaşatmak ve ilçe tanıtımı amacıyla hazırlattığı, 20 farklı fotoğraftan oluşan 40.000 adet Beypazarı kartpostalını Ankara Arena Spor Salonu Önü, Ankara Eryaman Optimum Alışveriş Merkezi ve Etlik Antares Alışveriş merkezlerinde kurduğu standlarda başkentlilere ücretsiz dağıttı.

Alışveriş merkezlerinde kurulan standlarda Beypazarı kartpostalları yoğun ilgi gördü.Ayrıca yine binlerce Beypazarı manzaralı kartpostal da Belediye Başkanı Tuncer Kaplan adına Türkiye'nin dört bir yanındaki belediye başkanlarına gönderilmeye başlandı.

Beypazarı tanıtımı adına her türlü fikri ve projeyi değerlendirdiklerini ifade eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Ulusal, yerel gazete, televizyon ve dergilerde kısa süre içerisinde birçok tanıtım çalışması yaptık.Bunun yanı sıra haftasonu Ankara'daki alışveriş merkezlerinde kurduğumuz standlarda personelimiz yeni yıl için hazırlanan kartpostalların dağıtımını yaptılar.Birbirinden güzel Beypazarı manzaralarının yer aldığı bu kartpostalları vatandaşlarımız uzaklardaki sevdiklerine ulaştıracak.İlçe tanıtımı adına çalışmalarımız devam edecek" dedi.