BİR SORUN DAHA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Yıllardır 4.Katta olduğu için özellikle yaşlıların tapu işlemlerini yaptırmak için güçlükle inip çıktığı Beypazarı Tapu Sicil Müdürlüğü, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Beypazarı Tapu Sicil Müdürü Alparslan Eroğlu'nun yaptığı görüşmeler sonucu, tadilat çalışmaları süren eski acil servis girişine taşınacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, beraberinde Beypazarı Tapu Sicil Müdürü Alparslan Eroğlu ile birlikte Beypazarı Belediyesi'ne devredilen eski Devlet Hastanesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek,  çalışmaları yürüten ekipten bilgi aldı. Bazı binaların yıkılıp geniş bir alanın açıldığı alanda, daha önceden Çocuk Polikliniklerinin bulunduğu 2 katlı bina ve acil servisin bulunduğu 3 katlı bina yeniden düzenleniyor. Tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla bu iki bina, Beypazarı Tapu Sicil Müdürlüğü ve Belediye ek hizmet binaları olarak kullanılacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Beypazarı Belediyesi olarak  atıl durumdaki bu araziyi almak için yoğun çaba sarf ettik. Burası için güzel düşüncelerimiz var ve en iyi şekilde değerlendirileceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Vatandaşlarımızın ve yaşlılarımızın tapu işlemlerini yaptırmak için şu an 4.katta bulunan Tapu Sicil Müdürlüğü'ne çıkarken zorlandıklarını, daha kolay ulaşılacak bir yerde olmasını istediklerini biliyorduk. Bu nedenle müdürümüzle yaptığımız görüşmeler sonrası, vatandaşlarımızın rahatça girip çıkabilecekleri eski hastanemizin acil servis giriş katını, Tapu Sicil Müdürlüğü olarak değerlendirme kararı aldık. Bizim işimiz sorunlara çözüm üretmek, özellikle yaşlılarımızın sık sık merdiven çıkmaktan yakındığı Tapu Sicil Müdürlüğü'ne erişim sorununu da böylelikle çözmüş olacağız.Hayırlı olsun." dedi.