ESKİ HASTANE ACİL GİRİŞİ TAPU MÜDÜRLÜĞÜ OLUYOR

Beypazarı Belediyesi'ne ait eski hastane arazisinde bulunan Acil Servis bölümü giriş katının Beypazarı Belediyesi'nce, Beypazarı Tapu Müdürlüğü'ne tahsis edilecek olması vatandaşlarca memnuniyetle karşılandı.

Mevcut binaya tapu işlemleri için 4 kat merdiven çıkmak zorunda kalan özellikle yaşlı vatandaşlarımızın menfaati icabı, bir sorunu daha çözmek amacıyla kolları sıvayan Başkan Kaplan, bugün Tapu Kadasto Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Demir ve Ankara Bölge Müdürü Faruk Dönmez'i konuk etti.

Beypazarı Tapu Müdürlüğü'ne verilen eski acil servis katında incelemelerde bulunan heyet, memnuniyetlerini dile getirerek Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'a teşekkür etti.