BEYPAZARI BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİBİ 24 SAAT HAZIR

Beypazarı Belediyesi muhtemel buzlanma, don ve yoğun kar yağışı için önlemlerini aldı.Karla mücadele için oluşturulan ekipler, geceli gündüzlü olmak üzere nöbetli çalışarak ulaşımda oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmek için, her an müdaheleye hazır durumdalar. Meteorolojiden alınan bilgilere göre yolların kapanmaması, yollarda kayma ve buzlanmanın oluşmaması için yollarda kar küreme ve tuzlama yapacak ekipler tüm hazırlıklarını tamamladı.

Greyder, kar kürüme ve tuzlama araçları ile yolları açık tutmaya çalışacak olan ekipler 24 saat mesaide olacak. Beypazarı Belediyesi, vatandaşları kar yağışının yoğun olduğu durumlarda toplu taşıma vasıtalarını kullanmaları, zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla trafiğe çıkmamaları konusunda uyardı.