BEYPAZARILILAR YILBAŞI AKŞAMI FETİH GECESİNE AKIN ETTİ

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Temel İslam Bilimleri Bölümü, islam Tarihi ve Sanatları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mustafa Özkan'ın konuşmacı olarak katıldığı program Beypazarı Ticaret Meslek Lisesi salonunda gerçekleştirildi. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Müftüsü Mustafa Düzgüney, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Çakıroğlu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda Beypazarı Belediyesi'nce çeşitli kitaplar dağıtıldı.

Açılış konuşmasını yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan " Bugün benim için farklı bir anlam taşıyor, 46 yaşımın bitişi, 47. yaşımın başlangıcı. İnşallah Rabbim bize Beypazarı'na hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder.Böyle bir günde sizleri burada görmek benim için çok sevindirici. Bugün başka bir yerde, bir kutlamada da olabilirdiniz, Allah hepinizden razı olsun böyle bir davete ilgi gösterdiğiniz için.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Beypazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin seslendirdiği ilahi ve şiirlerin ardından konuşmasına başlayan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Temel İslam Bilimleri Bölümü, islam Tarihi ve Sanatları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mustafa Özkan bir tarihçi olarak Mekke'nin fethedilmesinin sebepleri, fetih süreci ve alınabilecek dersler, örnekler üzerinde durarak önemli bilgiler verdi.