BEYPAZARI´NDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Beypazarı'nda dün akşam saatlerinde başlayan yağmur yerini yoğun kar yağışına bıraktı.Beypazarı Belediyesi'nin 24 Saat nöbetleşe hazır bulunan karla mücadele ekipleri kar yağışının başlamasıyla hemen tedbirlerini alarak tüm cadde ve sokaklarda tuzlama ve kar kürüme çalışmalarına başladı.

Gece boyu süren yoğun çalışmaların ardından sabahın ilk ışıkları ile birlikte ilçe merkezinde biriken karlar ekiplerce temizlendi.Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz başlayan yoğun kar yağışıyla beraber çalışmalarımıza Beypazarı Belediyesi olarak başlamıştık. Yol kenarlarında park halindeki araçlar nedeniyle olumsuzluklar yaşasak da, çalışmalarımız güzel ve hızlı bir şekilde devam ediyor. Ben bu vesile ile çalışma yapan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Özellikle kaldırım temizliği yapan arkadaşlarımız sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar çalışmalara devam ediyorlar. Diğer iş makinelerindeki arkadaşlarımız da aynı fedakarlıkla çalışmalarını sürdürüyor. Dün akşam saatlerinden itibaren karla mücadele ekiplerimiz yoğun çaba sarf ediyor.Halkımızın güvenliği ve huzuru için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.Tüm tedbirlerimizi aldık" dedi.