ATMACA İNÖZÜ VADİSİNDE KEŞİF YAPTI

Vahşi Doğada Yaşama Uzmanı Eyüp Hacıoğlu tüm bildiklerini Çiftçi Tv de Atmaca programında izleyicilerle paylaşıyor. Doğada’da tek başına kalmak, doğa koşullarında yaşamını sürdürmek temasıyla çekimi yapılan ATMACA programı yeni bölümünde Beypazarı İnözü Vadisi'ne farklı bir açıdan bakıyor.

Programın yönetmeni Mustafa ŞEHİT; bir insanın yalnız başına doğada kaldığında, doğaya zarar vermeden karşılaştığı her türlü fiziki ve ruhi engeli yenmek ve hayatını devam ettirmek için göstereceği faaliyetler, gelişen teknoloji ile birlikte şehir hayatının stresinden bunalan insanların doğaya çıkmasını özendirmek ve ülkemizde bu tür faaliyetlerin yapılabileceği yerlerin tanıtılması amacı ile bu programın hazırlandığını ifade ederken, Program oyuncusu Eyüp HACİOĞLU ise; Ankara’da uzun yıllardır doğa sporları ile uğraştığını anlatarak, Beypazarı'nın  bir çok bölgesinin  ve özellikle İnözü Vadisi'nin bu program için ideal bir doğal yapıya sahip olduğunu ifade etti. Hacıoğlu bu kapsamda doğal ortamı kullanarak; su temini ve suyun dezenfekte edilmesi, balık ve kuş avlamak için tuzak yapımı yöntemlerini uygulamalı olarak anlattı.

Beypazarı'na gelindiğinde 1300 lü yıllarda yaşamış insanların İnözü Vadisi'ndeki yaşam koşullarının, mağaraların mutlaka görülmesini belirten Eyüp Hacıoğlu'nun  Atmaca programı birçok doğa tutkunu tarafından ilgi ile izleniyor.