BEYPAZARI KENT KONSEYİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Sözde bir konsey olmadıklarını, ilçe sorunlarının çözümüne ortak olduklarını ve çalışmaya geldiklerini ifade eden konsey Başkanı Erdal Bozkurt, ekibi ile toplanarak genel kurulda gelen üye tekliflerini değerlendirdiler. Toplantıda yapılan oylama ile Beypazarı Kent Konseyi Genel Sekreterliğine Rahmi İncesu seçildi.

Toplantıda Kent Konseyi logosu ve çalışmalarla ilgili güncel bilgilerin yer alacağı internet sitesi için de kararlar alındı. Beypazarı Kent Konseyi internet sitesinin Beypazarı Belediyesi desteğiyle yapılması, okullarda da logo yarışması yapılması kararlaştırıldı. Buna göre ortaöğretim öğrencileri arasında gerçekleştirilecek olan Beypazarı Kent Konseyi logo tasarım yarışmasında, 1 - 2 ve 3. seçilen özgün eserlerin ödüllendirileceği belirtildi. Yarışma ve şartlar hakkında detaylı bilgi önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacak.

Toplantıda ayrıca Beypazarı dışında yaşayan hemşehrilerimizin meslek gruplarıyla envanterinin çıkarılması için kurumlardan yarım alınarak arşiv oluşturulmaya başlanması yönünde karar alındı.

Beypazarı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ise şu şekilde;

·         M.Cengiz Özalp

·         Filiz Dinçer

·         Ahmet Yünsel

·         Ahmet Kavas

·         Gökhan Gökgöz

·         Oğuz Acar

·         Mesut Ertürk

·         Ali Karaalp