EMİTT TURİZM FUARINDA BEYPAZARI RÜZGARI

Beypazarı, bu yıl 19.’su düzenlenecek Dünya’nın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMITT fuarına yine Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda hazırlanıyor.

Ankara, 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul´da düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) hazırlanıyor. Bu yıl 19.’su düzenlenecek fuarda, Ankara tarihi ve kültürel yönleri ile tanıtılacak. 

TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi 2. Salonda 2715 No’lu alanda 234 metrekarelik bir alanda bulunan Ankara Standı; Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve ilçe belediyeleri ile bir destinasyon halinde tanıtılacak.

Ankara Kalkınma Ajansı Fuara; Ankara Kalesi, orijinal tarihi Ankara evi ve sokak lambalarının bulunduğu, adeta canlı bir Ankara izlenimi sağlayacak standı ile katılacak. Bunların yanı sıra Ankara Kalkınma Ajansı; Ankara kiosku ile arka planı Ankara fotoğraflarından oluşan ve yöresel kıyafetler eşliğinde Ankara hatırası fotoğraf çektirme alanı oluşturacak ve hat sanatı gösterimleri düzenleyecek.

22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP fuar ve Kongre Merkezinde Emitt 2015 19.Doğu Akdeniz Uluslar Arası Turizm fuarında Beypazarı’nın Tarihi, kültürel doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel  ürünleride tanıtılacak.

Tarihi ve kültürel zenginlikleri ön plana çıkaran standı, ürünleri ve uygulamaları ile dünya turizmine tanıtılacak olan Ankara ve İlçemiz, EMITT Fuarı’nda Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle buluşacak

22 Ocak 2015 Perşembe günü  TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde saat 11:00’de açılışı yapılacak fuar, 25 Ocak 2015 Pazar günü saat 18:00’de kapılarını ziyaretçilere kapatacak.