BEYPAZARI BELEDİYESİ BİRİMLERARASI VOLEYBOL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR

Beypazarı Belediyesi birimlerince oluşturulan 8 takım, haftada 2 gün Beypazarı kapalı spor salonunda müsabakalara çıkıyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Atölye, Zabıta Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü takımlarının yanı sıra Beypazarı Belediyesi Meclis üyelerinin yer aldığı Meclis takımlarının yer aldığı müsabakalar çekişmeli geçiyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, dün oynanan müsabakalarda Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü - Atölye çalışanları maçlarını tribünde izledi. Neşeli bir ortamda çok sayıda belediye personelinin de izlediği maçta Başkan Kaplan ve sporculara baklava ikram edildi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, birlik beraberlik duygularını geliştirmek ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvanın ilgi gördüğünü ve önümüzdeki yıllarda gelenekselleştirmeyi düşündüklerini ifade etti.